вівторок, 17 серпня 2021 р.

Імерсивні технології в освіті

 Імерсивні технології (англ. Immersive — занурювати) — технології повного або часткового занурення у віртуальний світ або різні види змішання реальної і віртуальної реальності.

InovEduc

Проєкт пропонує унікальне поєднання інтерактивних 3D-моделей історичних, культурних, технічних та природних пам'яток Східної Словаччини і Закарпатської області України та інноваційних підходів у навчанні з метою кращого усвідомлення історії та мультикультурності прикордонних регіонів.

Подорожуємо, не виходячи з дому! Унікальний режим польоту!
Чи готові ви доповнити ваші уроки чимось неймовірним, захоплюючим і сучасним? 
Наведіть камеру на роздруковане заздалегідь ключове зображення, і воно оживе на вашому планшеті або телефоні за допомогою цього додатка. Цей додаток створить доповнену реальність і перенесе вас у неймовірний світ мостів. Включивши режим «Fly», ви промчитеся по мосту або зробите незабутній політ над ним. 

Роздрукуйте  ключові зображення, розміщені за адресою
https://drive.google.com/open?id=1VxDjkqbfUKqKNDSiZ9rROe_7e6JFLggc
або http://kfk.rf.gd/Android/Bridges/images_ukr.html .

Оживіть свої розмальовки за допомогою Quiver, додаток для розфарбовування доповненої реальності, який створює захоплюючі, занурюючі розмальовки для людей різного віку!

Роздрукуйте  розмальовки, розміщені за адресою https://quivervision.com/coloring-packs  (безкоштовні розфарбовки із написом FREE).

SkyscrapersAR 

Skyscrapers AR- це нова форма додатка доповненої реальності (AR), яка пропонує користувачам знаходитися поблизу відомих хмарочосів світу, прогулятися навколо будівлі і переглянути його в деталях з усіх боків, з'ясувавши особливості архітектурного витвору. Сучасні уроки з доповненою реальністю - це весело, креативно і захоплююче. Ви хочете створити 3D музей сучасних унікальних хмарочосів або побудувати на занятті хмарочос з підручних матеріалів? Ця програма додасть вашому уроку сучасності, зацікавленості. 3D моделі будівель підштовхнуть учнів до генерації ідей та створення власного шедевра.

Цей додаток створить доповнену реальність і перенесе вас в неймовірний світ сучасних хмарочосів.

Роздрукуйте ключові зображення, розміщені за адресою
https://drive.google.com/open?id=14dmSBHx0xZ4dxNN4gE2sERuTRBQwiM6A
або
http://kfk.rf.gd/Android/Skyscrapers/images_ukr.html

Da Vinci Machines AR

Цей додаток створить доповнену реальність і перенесе вас в неймовірний світ винаходів Леонардо да Вінчі. Сучасні уроки з доповненою реальністю - це весело, креативно і захоплююче. Ви хочете створити 3D музей винаходів Леонардо або побудувати на занятті міст да Вінчі, який сам себе підтримує? Ця програма додасть вашому уроку сучасності, зацікавленості і подиву.

Додаток має інтуїтивне меню - досить хвилини, щоб оволодіти ним.

Роздрукуйте ключові зображення, розміщені за адресою

https://drive.google.com/open?id=14dmSBHx0xZ4dxNN4gE2sERuTRBQwiM6A
або
http://kfk.rf.gd/Android/Skyscrapers/images_ukr.html